Едва 10-на дни ни делят от началото на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО 2025
Биомановият мед от Природен парк „Странджа“
Те са смарт, действат на високи обороти и не се плашат да работят – машините в хранително-вкусовия сектор
Какво ни предоставя дигиталната платформа за безопасност на храните с внедрен AI?

Три млечни продукта, произведени в България

Lacrima в участието си на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО 2025: акцент са трите млечни продукта – пробиотични топчета, класически български айрян и традиционно кисело мляко

Едва 10-на дни ни делят от началото на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО 2025, на което компаниите ще представят своите продукти. Бизнес платформата е и мястото, на което фирма Lacrima ще представи три млечни продукта от водещите си – пробиотични топчета, класически български айрян и традиционно кисело мляко.

Всичко това ще се случи в зала 2, щанд В3 на изложението. В следващите няколко минути Ви представяме отблизо трите продукта, на които ще акцентира в участието си екипът на Lacrima в Интер Експо Център.

Едва 10-на дни ни делят от началото на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО 2025
Едва 10-на дни ни делят от началото на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО 2025
Естествено богати на пробиотици

Произведени в България, пробиотичните лабне топчета Lacrima са автентичен близкоизточен деликатес. Направени от цедено кисело мляко, те са кремообразни и пикантни топчета, ръчно оваляни и консервирани в качествен зехтин. „Те са естествено богати на пробиотици, за да поддържат здравето на червата“, информират от компанията.

Lacrima ще акцентира на три млечни продукта; сред тях е и Lacrima Ayran
Lacrima ще акцентира на три млечни продукта; сред тях е и Lacrima Ayran

Потребителите предпочитат пробиотичните лабне топчета, защото са добро решение за мазане, здравословна и високопротеинова закуска, мезе. „Истинска смесица от традиция и уелнес“, споделя ни екипът.

Автентичният вкус на един от трите млечни продукта

Lacrima Ayran е създаден в България по класическа рецепта. Това е българска/балканска ферментирала млечна напитка, известна с освежаващо простата си рецепта. 
„Направена от автентичната комбинация от кисело мляко, вода и щипка сол, тя предлага леко пикантен и солен вкусов профил“, споделят от Lacrima.

Ключовият щам Lactobacillus Bulgaricus

Създадено по автентична рецепта, киселото мляко също е в основата на участиено на Lacrima през тази година на изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО.

„Автентичното българско кисело мляко се приготвя по традиционни методи и само с най-висококачествено мляко“, уточняват от компанията.

Използва се българската закваска, съдържаща ключовия щам Lactobacillus Bulgaricus, който му придава естествен вкус и гъста, стегната текстура.

На 12 ноември ще стартира изложение ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО

Билетите за посещение на Международните хранителни изложения са в продажба

Специализирани зони и още повече бизнес възможности на Международните хранителни изложения