4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Вкусна дегустация на мини шоколадово суфле

Шоколадовото суфле, макар създадено едва през 19 век, е един от най-популярните десерти в света.

То винаги е направено от масло, захар, яйца и шоколад. Пухкавата му структура се постига от отделно разбитите белтъци на яйцата. Характеризира се с добре изпечена външна част, но в средата остава течен, натурален, белгийски шоколад. Направата на суфле е дълъг процес, който започва с подбора на качествени съставки.

Невероятният фин вкус на шоколада прави тази оригинална, белгийска лава фантастично преживяване за сетивата. Загрейте този десерт във фурната и ще имате вкусна дегустация на шоколад.
А сега за всички ценители – Мини, шоколадово суфле – удоволствието от вкуса на белгийски шоколад , в една хапка.

Благодарение на компанията BIG Sweet на изложение БУЛПЕК ще видим Moelleux MINI – невероятно и бързо шоколадово суфле.

Повече информация за компанията и нейните продукти посетете зала 3, щанд B8.