4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Вкусна и здравословната храна от Dr. Keskin

Откриваме екипa на компанията в зала 3, щанд C9 на изложение Интерфуд & Дринк


 

Dr. Keskin е семейна компания, основана през 2002 г. Мисията на създателите на бранда е предлагането на полезна и чиста храна и продукти без захар. А ето и какво ще открием на щанда на Dr. Keskin от 8 до 11 ноември.  

Един иновативен продукт – три различни вкуса 

Тарали Dr. Keskin са финалист в категория „Иновативен продукт” в конкурса „Любима марка” на българския потребител за 2022 г. Предлагат се в три вариации – с хималайски солни кристали, с мак и сусам, както и с конопено брашно. Съдържат 15% протеин и са чудесен избор за всяка веган и безглутенова диета. Ще ги откриете в опаковка от 80 гр. 

Блат за сурова торта Dr. Keskin 

Кой не обича вкусни и здравословни десерти, които се приготвят бързо и лесно? Продуктът е подходящ за директна консумация или за основа за приготвяне на сурови торти, бонбони, веган десерти и други кулинарни изкушения. 

Ябълков петмез Dr. Keskin 

Всички знаем колко полезни за нашето здраве са ябълките. А опитвали ли сте петмез, направен от любимия на малки и големи плод? Може да го похапвате директно или да го използвате за подслаждане на палачинки и гофрети, или пък да го включите в рецептата за сурови десерти, печива, маринати, дресинг и дори в напитки.