4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

За истинските фенове на горчицата

Дижонски изкушения, приготвени на каменна мелница

Международните хранителни изложения, на които откриваме много нови предложения в сферата на хранително-вкусовата промишленост, започват след по-малко от месец. А всички почитатели на дижонската горчица ще намерят точно това, което търсят, на щанда на компания Натурални Технологии.

Автентичен вкус

“Горчиците NETI са изцяло натурален продукт, без ГМО, без добавени оцветители, ароматизанти, сгъстители, консерванти и изкуствени подобрители.” информира екипът на компанията. С оригиналната си френска рецепта, Дижонска горчица NETI придава отличителна парлива нотка със силно усещане в синусите, подходяща за почитателите на класическите западни вкусове.

NETI Дижонска горчица се приготвя на каменна мелница, чрез смилане на цели зърна синап. Подходяща е за приготвяне на сосове, маринати, както и за гарнитура към скара, BBQ или грил.

„Горчици NETI – вкусни по природа!“, е мотото, под което фирма Натурални Технологии представя своя продукт. В зала 3, щанд D10, компанията ще посреща посетителите на изложение Интерфуд&Дринк.